Leg med foto

Selv om det er sommer, så sker det jo at det regner! En veninde og jeg kan godt lide at fotografere. Vi er kun lige begyndt, og kender ikke vores kamera så godt. For at øve lidt, lavede vi et interimistisk fotostudie i min kælder. Her tog vi billeder af is, vand og børn. Vi legede med de forskellige funktioner i vores kamera, men også lyset i lokalet. Herefter har vi også leget lidt med nogle fotoredigeringsprogrammer. Det hele er vist noget man skal øve sig i.

Nogle af resultaterne blev da ok, men der er plads til forbedringer. Billedet øverst er bare isterninger på sort baggrund, herefter er der tilføjet lidt effekt med et billedredigeringsprogram

Vi fik også leget lidt med vand i glas. Vi konstaterede at glas uden effekter i er bedst, og så skulle vi have haft en sort baggrund.

Til sidst gik det ud over børnene. De var dog ikke helt i humør til det, så det blev kun til et par billeder. Nogle af dem, røg også lige igennem et billede redigeringsprogram, og her er så resultatet.

Man behøver ikke at gå helt så meget op i det, som min veninde og jeg gjorde for at få en hyggelig dag. Bare find en væg, og noget at fotografere, så kan I hurtigt få brugt et par timer.

Rigtig god regnvejrsdag.

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *