Kreativ pengegave

Kreativ pengegave

Vi har været til fødselsdag, Denne gang var fødselaren en teenager, og der kan man altså godt komme lidt til kort, når man skal give gave! Vi besluttede at vi ville give penge, så kom vi ikke galt af sted. Jeg fik køb et kort, som vi s kunne lægge pengene ved. Nu er det bare sådan at jeg jo har det med, ikke bare at kunne ”nøjes” med et kort. Så på selve dagen, gik Olivia og jeg i gang med at være kreative. Vi vidste at hun godt kunne lide Harry Potter, så vi begyndte at lede i skabe og skuffer. Vi googlede også lidt og fandt vi blandt andet en wanted Poster og nogle forskellige citater– det måtte vi da kunne bruge til noget.

Hvis du vil se lidt Harry Potter ideer, så kan du se mere her: Pinterest

I skabene fandt vi en lille ugle, en kiste og noget der kunne ligne en ”potion”. Super, det var lige hvad vi kunne bruge!

Så gik vi i gang

Citatet ville vi bruge som kort. Vi brændte det lidt, krøllede det sammen og smurte kaffegrums ud over, og lod det tørre. Nu så det gammelt ud. På plakaten satte vi et billede af fødselaren ind, og rulle det sammen og bandt lidt garn rundt om. Det blev lagt i kisten, sammen med pengene, lidt ”ædelsten”, og den lille flaske med flydende held (saftevand).

Kortet rullede vi sammen og skrev uglepost på. Så limende vi uglen fast på brevet og satte det hele fast på kisten. Til sidst tilføjede vi den sidste ”plakat”. Mest fordi, nu havde vi printet den ud.

Pengegave inspireret af Harry Potter

Vi hyggede os utroligt meget med at lave denne pengegave. Jeg ved dog ikke hvad vi skal finde på næste gang, for skabene er ved at være tomme, for ”mærkelige” ting. Nå det må vi se på, næste gang vi skal til fødselsdag.

Fødselaren så for resten ud til at gaven var et hit. Selvom man i den grad kan se at det er hjemmelavet, så kan det altså stadig gøre lykke. Så vær ikke bange for at kaste dig ud i sjove projekter, man må gerne se det er hjemmelavet.

Hvis du vil se nogle af de andre ideer vi har fundet på, kan du se det lige her: Fest, gæst og gaver Arkiv – Glenterne

Kærlig hilsen Helle

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *