Anmeldelse tacos locos

Anmeldelse af Tacos Locos

Vi har været en tur på restaurant. Da det nu er blevet en ”ting” for mig, at lave anmeldelser, kommer der her en anmeldelse af Tacos Locos i Køge.

Vil du læse nogle af de andre anmeldelser jeg har lavet, kan de læse mere her: Anmeldelser Arkiv – Glenterne

Vi er ret glade for mexicansk mad hjemme hos os, så det var et besøg vi så frem til. Ved ankomsten var der ingen der henvendte sig til os, og vi måtte selv opsøge en tjener, som lidt efter viste os frem til vores bord.

Til at starte med var der lang ventetid. Det skyldes måske at vi var der ret tidligt. Man skal bestille via en tablet man får ved bordet. Vi bestilte all you can eat. Man skal dog være opmærksom på at, det var ikke alt hvad der var på a la carte kortet man kunne få. Men er man til tacos og burritos var der masser af muligheder. Da først personalet mødte ind, gik det stærkt med at få maden leveret.  Maden var okay, men heller ikke mere end det. Deres nachos var gode, og helt klart det bedste vi fik.

Indimellem blev der glemt en ordre, men man kan ikke se nogen steder, hvad man ha bestilt. Så måtte tjeneren en tur i køkkenet, for at få at, vide om den var glemt, eller ”forsvundet”. Så måtte man lige bestille igen.

En ulempe ved tabletordrerne, var at man ikke kunne fravælge noget, hvis man eksempelvis har allergier, eller et barn som os, som gerne ville kunne fravælge de marinerede rødløg og en masse andet. Det var ikke muligt, på de enkelte retter. Så skulle man tale med en tjener.

Olivia elskede deres nachos, men de andre retter var hun lidt ked af, men hun vil gerne prøve nogle af a la carte retterne. Peter var glad for maden men ikke imponeret over betjeningen. Jeg synes det var for dyrt i forhold til mulighederne, og den lidt dårlige betjening.

Hvis vi kommer igen, så er det nok mest fordi vi vil prøve noget andet end all you can eat. For det tror jeg ikke vi prøver igen. Måske vi giver det en chance for at prøve de andre retter. Men jeg er ikke helt sikker.

Med andre ord, har du et andet sted, for du plejer at spise mexicansk, så ville jeg nok holde mig til det.

Jeg gerne den 3 ud af 5 mulige stjerner, da det kunne spises, men ikke var en ”gud hvor er det lækkert” restaurant.

Vil du gerne have en tur på Tacos Locos, så finder du mere om resturanten her: Tacos Locos – Køge

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *