Foto opstilling til jul

Gør det selv juledekorationer

Nogle gange finder jeg inspiration lidt uventede steder. Denne gang var i mine egne billeder. Jeg skal i gang med jule oppyntningen og vil gerne lave nogle juledekorationer, der er lidt anderledes i år. Blandt mine billeder fandt jeg nogle fra mn tidligere arbejdsplads. Et år stod jeg for at skulle pynte optil jul, og kom med nogle gode opstillinger – synes jeg selv 😊

Den første er en opstilling hvor du kan tage billeder. Tynde gardiner er hængt op med en led lyskæde bag ved. Disse er på batteri, men det kan man jo gøre som man lyster. Så er det eller bare hvide tæpper og lidt julepynt, og så er man klar til at tage familiefotoet. Min eneste udfordring er, at jeg ikke lige har plads, men mon ikke jeg kan få rykket rundt på noget?

Den anden er en ”pejs”. Den er lavet af en kommode, uden skuffer. Inde i pejsen er der opsat tapet der ligner mursten, og det samme uden på kommoden. Desuden fandt jeg noget tapet der ligner ild, og vupti, så har man en pejs. Man kan eventuelt lægge lidt brænde i bunden i stedet for tapet. Men den her ide fylder vist også lidt rigeligt i hjemme. Hmm der skal prioriteres….

Hvad har du af specielle juledekorationer?

Kærlig julestemning fra

Helle

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *