Endnu et afslag

Endnu et afslag

Så jeg har fået endnu et afslag, det er der jo efterhånden ikke noget nyt i. Som altid reagerer jeg med både frustration og en smule opgivelse. Der sker nemlig det, som der er sket for mig et par gange, at de giver positiv feedback. Hvordan kan det give frustration tænker du nok? Det kan der, fordi det er svært at ændre på noget, hvis man kun får positiv feedback. Lad mig med det samme understrege, at firmaet jeg var til samtale, gjorde alt det rigtige. Jeg fik konstruktiv og ærlig feedback. De virkede både flinke og professionelle. Så det er ingen kritik af dem – overhovedet. Hvis du vil læse lidt om min jobsamtale så læs med her: https://glenterne.dk/hvordan-gik-samtalen/.

Men tilbage til min frustration. Når man kun får positiv feedback, og i dette tilfælde rigtig meget af det, så er det svært at ændre på noget, og gøre det bedre til næste gang. Personen jeg talte med, sagde også at jeg ikke skulle ændre på hverken CV eller ansøgning, for de var gode. Det samme gjaldt samtalen, det gik rigtig godt. Årsagen til at jeg fik afslag var fordi de ikke helt synes jeg var ”salg” nok. Det var småting, men de havde de sig for ikke at ansatte nogen i denne omgang, og lede videre. Det mest ironiske er, at min sidste samtale jeg fik afslag på, var fordi de syntes jeg var lidt for meget ”salg”, men jeg udover det passede utroligt godt ind i virksomheden.

SÅ lige nu skal jeg finde balancen mellem for meget og for lidt, og så i øvrigt beholde alt andet. Mjahhh det lyder da som en ganske simpel opgave.

Jeg var til møde i jobcenteret, og her fik jeg nogenlunde samme besked. Gode ansøgninger og godt CV. Så kan det altså godt blive svært at finde et job. Hvis nu jeg fik at vide, at jeg var en klaphat og ikke havde særligt gode evner, så havde jeg da noget at arbejde med.

Nu skal det jo ikke lyde negativt det hele. For hvis jeg lige stopper op et øjeblik, og rent faktisk tager den feedback til mig. Så må jeg jo være ærlig at sige: det er utroligt rart at blive bekræftet i, at jeg både kan formulere mig, og agere positivt. Så det er den mulighed jeg vælger. Jeg vil fokusere på det positive, og så skal jeg nok finde et job. Så længe jeg bliver ved med at forsøge og i øvrigt være mig selv.

Hvad med dig, husker du at fokusere på det positive?

Hav en rigtig dejlig og positiv dag

Kærlig hilsen Helle

About the author

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *