Mine favoritserier

En gang i mellem når der skal slappes af, så kan jeg godt lide at se serier. Det er ikke så ofte jeg kan finde tiden, men når det sker, så nydes det i fulde drag. Jeg veksler lidt mellem dem der er i tv, dem der kan streames og en enkelt ses på DVD. Når man følger med i TV, så er det jo ikke lige alle afsnit man får set, så det er er klart en fordel at streame. Der er et par serier jeg aldrig bliver træt af, og det gode er, når det er nogen man har set et par gange, kan man godt følge med selvom man laver noget andet. Nogle af serierne kender du helt sikkert, men måske der også er en enkelt eller to du ikke har set endnu. Måske du bliver inspireret. Se herunder hvilke der er mine favoritserier og hvad de handler om.
Lucifer
Denne streamer jeg, og venter spændt på den næste sæson, der er lige om hjørnet. I serien møder vi djævlen Lucifer, der har besluttet sig for at leve på jorden. Her hjælper han politibetjenten Chloe Decker med at løse mordgåder og andre kriminelle handlinger. Serien er fyldt med humor, og naturligvis en masse henvisninger til biblen, og har en lidt skæv vinkel på tingene. De 2 hovedpersoner er spillet af Tom Ellis og Lauren German. De gør det begge glimrende, men især Tom Ellis levere varen som den charmerende djævel.

The Resident
Den kan både ses i TV og streames. Jeg har ikke fundet tiden til at se den seneste sæson, men jeg glæder mig til at se, hvad der sker med personalet på hospitalet i Atlanta i sæson 4. Det vides endnu ikke om der kommer en sæson 5, så det kan vi jo kun vente på og se om sker. Man følger personalet med alt hvad det indebærer, både på jobbet og privat. Det er en serie, der kan få mange følelser frem. Der er mange gode skuespillere med, blandt andet Malcolm-Jamal Warner som nogen af os nok husker fra The Cosby Show. Emily VanCamp og Matt Czuchry er der også mange fans af, der findes 100 vis af fangrupper dedikeret til kun til de 2.

Gillmore Girls
Den er og bliver en af mine absolut ynglings. Man følger en mor og hendes teenagerdatter gennem tykt og tyndt i en lille by i USA. Sproget er tempofyldt og fyldt med humor, man skiftevis griner og græder. De to hovedroller spilles af Alexis Bledel og Lauren Graham, men også en af mine favoritskuespillere er med nemlig Melissa McCarthy. Hun er genial i denne serie.

The Big Bang Theory
En komedie serie der handler om 4 nørdede venner og deres kvindelige bekendtskaber. Den er virkelig morsom, og jeg har set alle 12 sæsoner – og nogen af dem et par gange. Den er dog ret lang, så det er ikke en serie man sådan lige bruger en weekend på.

The Mentalist
En krimiserie hvor seriens hovedperson, Patrick Jane (spillet af Simon Baker) er konsulent for FBI. Han har tidligere ”arbejdet” som clairvoyant, og de er disse egenskaber han bruger, for at løse de krimale gåder han bliver stillet overfor. Serien sendes i TV (og genudsendt igen og igen), men kan vist også streames. Det er en serie, man kan se uden at de stiller de store krav til ens opmærksomhed, men jeg synes det er sjovt, at se hvordan man ved at iagttage andre mennesker, kan drage nogle konklusioner om dem.

X-files og venner
2 klassikere man bare aldrig bliver træt af – de behøver vist ikke yderligere præsentation.

Supernaturel og Heksene fra Warren Manor
Begge serier handler om det overnaturlige. Det er et stykke tid siden jeg har set Heksene, men har besluttet at den må jeg snart i gang med igen. Den kan sagtens tåle at blive set igen og igen. Supernaturel er om 2 brødre, der forsøger at redde verden, men er ikke selv overnaturlige væsener. Heksene er søstre, der også forsøger at redde verden, men på en lidt mindre dyster måde. I Supernaturel ser vi Jared Padalecki (han er også med i Gillmore Girls som Dean) og Jensen Ackles. Heksene spilles blandet andet af Alyssa Milano, Shannen Doherty og Holly Marie Combs. Nu elsker jeg serier og film om det overnaturlige, så disse to serier er blandt mine favoriter.

Stranger Things
Endnu en serie om det overnaturlige. Serien er skrevet 2 brødre der har en forkærlighed for Stephen Kings ”It” og firserne. Dette bemærker man hurtigt når man ser serien. Den handler om en dreng der forsvinder, en mærkelig pige, skræmmende eksperimenter i en lille by. Så behøver man vist ikke at vide mere. En genial serie.

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *