Thai inspireret gryderet

Thai inspireret gryderet

Vi har været i køkkenet, og denne gang er vi thai inspireret. Vi har vi opfundet vores helt egen opskrift. Vi brugte hvad vi havde i fryseren og køleskabet, og det gik da hen og blev en lækker ret. Olivia synes det var lidt rigeligt krydret (vi havde en hel chili i), men ellers var det helt fint. Vi har tilpasset opskriften, så den ikke er så stærk. Opskriften er lavet med cirka mål, og jeg har aldrig selv skrevet en opskrift, så jeg håber du kan bære over med mig.

I bund og grund kan vi alle lave opskrifter, og gør det sikkert også tit. Vi tænker bare ikke over det, fordi vi bare lige finder hvad vi har hjemme, og bikser det sammen. Denne gang har vi altså valgt at skrive ned, hvordan vi gjorde, hvilket var meget heldigt, for det smagte ret godt. Helt sikker noget vi skal lave igen en anden dag.

Hvis du har ladet din inspirere kommer opskriften her.

Thai inspireret gryderet – opskrift

Det skal du bruge

Ca. 600 g skinkeschnitzler, eller tilsvarende kød

1-2 stk. grøn peberfrugt

200 g grønne bønner, frosne

200 g broccoli, frosne

½ mild chili

1 ds. Kokosmælk

1 spsk. Karrypulver

Salt, peber

Olie til stegning

Tilbehør

Kogte ris

Sådan gør du

Skær kød ud i mundrette stykker. Løg og peberfrugt skæres i småstykker. Broccoli og grønne bønner skæres eventuelt i mindre stykker.

Svits løg i olien til de er klare. Tilføj kødet og steg det til det har en gylden overflade. Tilføj chili og karry. Lad det stå et par minutter og tilføj så grønsagerne. Når det er blandet godt sammen, tilføjes kokosmælk og smages til med salt og peber. Lad det simre i cirka 10 minutter.

Serveres med kogte ris

Velbekomme

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *